Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.

Nőnek lenni akkor… – Pánczél Petra kulturális újságíró szubjektív tárlatvezetése

2024. 

május 29. 17:00

2 400Ft - 3 000Ft
Nőnek lenni akkor kiállításban tárlatvezetést tart Pánczél Petra

Emlékeznek? A történeti kiállítás januári megnyitóján Pánczél Petra ajánlotta a különleges tárlatot a közönség figyelmébe. Úgy gondoltuk, ha Petra megszólalt az első héten, kapjon szerepet a búcsú hetében is. 

Szubjektív tárlatvezetést hallunk tőle, amiben kitér a nők sokszínűségére, különleges csoportokba sorolja őket, sőt, arra is felhívja a figyelmet, hogy a kiállításon bemutatott kilenc formabontó hölgy sem egyforma recept szerint élte az életét. Volt, aki személyiségénél fogva merész volt, mást az élet sodort kényszerhelyzetbe, megint más a szükségből kovácsolt erényt. De azt is megtudjuk, hogy a korabeli sajtóban milyen témák mentén jelentek meg a nők, és néhány népszerű újságból szemezgetünk majd.

Várjuk Önöket sok szeretettel május 29-én szerdán 17:00 órakor Pánczél Petra kulturális újságíró szubjektív tárlatvezetésén!

Részletek

Dátum:
május 29.
Időpont:
17:00
Összeg:
2 400Ft - 3 000Ft
Program kategóriák:
,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.