Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.
Ismétlődő program Programsorozat: Nőnek lenni kiállítás kísérőprogramjai

Nőnek lenni akkor és most – Vendégünk Horváthné Ambrus Marianna óvónő

2024. 

május 22. 17:00 - 18:00

2 400Ft - 3 000Ft
Nőnek lenni akkor kiállítás tárlatvezetés Horváthné Marianna óvónővel.

A NŐnek lenni akkor… című időszaki kiállításhoz január óta különleges kísérőrendezvényeket fűzünk NŐnek lenni akkor és most címmel. Ez alkalommal Horváthné Ambrus Marianna lesz a vendégünk.

Az óvónők szerepe minden korban óriási jelentőséggel bírt. A kisgyerekek többsége az óvodában találkozik először a közösséggel, ekkor kénytelen elengedni – még ha néhány órára is – az édesanya óvó kezeit. Nem mindegy ki az, aki ezen a különleges időszakon átsegíti, aki megmutatja neki az önálló élethez vezető első lépéseket. Ezek az élmények egy életen át elkísérik az embert. Mindannyian tudjuk, hogy hívták az óvónéninket, mi volt a jelünk az oviban, s talán még emlékezünk azoknak a gyerekeknek a keresztnevére, akikkel szívesen játszottunk. Horváthné Ambrus Mariann felidézi hivatása legkedvesebb történeteit, és arról is mesél, hogyan változott az óvodai élet az évtizedek alatt, és mi az, ami állandó.

Részletek

Dátum:
május 22.
Időpont:
17:00 - 18:00
Programsorozat:
Összeg:
2 400Ft - 3 000Ft
Program kategóriák:
,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.