Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.

BETELT! Az órák bűvöletében – Preisz József órásmester tárlatvezetése

2024. 

április 13. 14:00 - 15:00

1 500Ft

A 14.00 órakor kezdődő tárlatvezetésre minden jegy elkelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel 15.00-kor is indítunk egy tárlatvezetést, melyre online jegy vásárolható a program.zegimuzeumok.hu/programok/raadas-orak-buvoleteben-tarlatvezetes/ linken

 

Preisz József órásmester meghatározó, ikonikus tagja Zalaegerszegnek. Számos rendezvényen találkozhatunk vele, ő javítja az időnként karbantartásra szoruló Mária Magdolna Plébániatemplom óraszerkezetét, de a Hevesi Sándor Színház előtti földönjáró toronyóra ötlete és megvalósítása is az ő nevéhez kötődik. Régi nagy álma volt, hogy a páratlan, hat évtizeden át gyűjtött órái méltó helyre kerüljenek, hiszen a becses műtárgyak között vannak igazi ritkaságok is.

Igazi unikumnak számított, amikor januárban megnyílt a múzeumban Az órák bűvöletében című állandó kiállítás. Április 13-án délután Preisz József órásmester fogadja a látogatókat a Göcseji Múzeumban és vezeti körbe őket a páratlan kiállításon.

Fontos információ…

A tárlatnak helyet adó kiállítótér befogadóképessége korlátozott, ezért a tárlatvezetésen legfeljebb 20 fő vehet részt. Javasoljuk, hogy ha csatlakozni kíván a programhoz, akkor jegyét előre vásárolja meg online weboldalunkon, vagy személyesen a múzeum pénztárában.

Részletek

Dátum:
április 13.
Időpont:
14:00 - 15:00
Összeg:
1 500Ft
Program kategória:
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.