Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.
Ismétlődő program Programsorozat: Nőnek lenni kiállítás kísérőprogramjai

Kurátori tárlatvezetés – Vendégünk Szekérné Büki Erzsébet vármegyei vezető védőnő

2024. 

május 8. 17:00 - 18:00

2 400Ft - 3 000Ft
nonek-lenni-tarlatvezetes-buki-erzsebet

A NŐnek lenni akkor… című időszaki kiállításhoz január óta különleges kísérőrendezvényeket fűzünk NŐnek lenni akkor és most címmel. Ez alkalommal Szekérné Büki Erzsébet vármegyei vezető védőnő lesz a vendégünk.

A huszadik század elejétől óriásit változott a világ, erről a védőnők szakmai szemmel rengeteget tudnak mesélni. A világon egyedülálló szolgálat iránt még mindig sok országból érdeklődnek, miként vehetnék át tőlünk ezt a nagyszerű, tapasztalatokkal teli tanácsadást. A védőnő a legfontosabb támasza a gyermeket váró családoknak, hozzáértésével képes megnyugtatni az aggódó édesanyát és családtagokat. A védőnő munkájában egyszerre van jelen az évszázados állandóság, a kisgyerek és a család védelme, és a változó világra, új szakmai kihívásokra reagálás képessége. A sokak által ismert Szekérné Büki Erzsébet hivatása szépségeiről, de nehézségeiről is mesél.

 

 

Részletek

Dátum:
május 8.
Időpont:
17:00 - 18:00
Programsorozat:
Összeg:
2 400Ft - 3 000Ft
Program kategória:
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.