Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.

Tojásíró workshop

2024. 

2023.04.05. 16:00 - 18:00

3 000Ft
Tojásíró workshop a Göcseji Múzeumban

Közeledik a húsvét, amikor sokan tavaszi színekbe öltöztetik az otthonukat, előkerülnek a családi süteményreceptek és a dekorációs kellékek. Viszont nincs is annál jobb érzés, amikor mi magunk készíthetjük el a hímes tojást! A Göcseji Múzeumban sok szeretettel várjuk azokat a felnőtteket és kamaszkorú fiatalokat, akik szeretnének maguknak egy kis én-időt szentelni, akik elég vállalkozókedvűek ahhoz, hogy valami igazán izgalmas technikát megtanuljanak. A kiemelkedő kézügyesség egyáltalán nem feltétel, elég az, ha valaki szeret ügyeskedni, és kedveli a kézműves tárgyakat.

Dömötör Andrea hímestojásfestő népi iparművész megtanítja az érdeklődőket az alapfogásokra, mi az íróka, hogyan kell azt használni, milyen színekhez jó nyúlni, hogy a hímestojás igazán szemet gyönyörködtető legyen. A fantázia is szárnyalhat, hiszen motívumokat is együtt tervezünk, de a meglévő, elődeink által használt formavilágból is lehet ihletet meríteni.

Bűvölje el családját és szeretteit saját készítésű hímestojásokkal!

Részletek

Dátum:
2023.04.05.
Időpont:
16:00 - 18:00
Összeg:
3 000Ft
Program kategóriák:
,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.