Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.

„Gyereknek lenni akkor..” családi délután a Göcseji Múzeumban

2024. 

június 1. 13:30 - 16:30

640Ft - 800Ft
Családi délután a Göcseji Múzeumban. Gyereknek lenni akkor.

A NŐnek lenni akkor… című kiállítás a végéhez közeledik, lassan búcsúzunk a tárlattól. Mi lenne, ha az utolsó napot vidáman töltenénk? Arról sokat beszéltünk, hogyan éltek régen a nők.

De vajon milyen lehetett gyereknek lenni akkor?

Közösen visszarepülünk az időben, hogy megtudjuk milyen gyerekjátékokkal, kártyajátékokkal játszottak akkoriban a gyerekek. Milyen babáik voltak a lányoknak, mivel aludtak el esténként a legkisebbek, mi volt az a játék, amit csak karácsonykor vettek elő a családok? Hallottatok már a Tibi csokiról, a Balaton szeletről, a Duna kavicsról és az Anikó édességről? A kamaszok vajon milyen zenét hallgattak és milyen sportot űztek a szabadban? A családi délutánon most nem csak öltöztetünk, hanem mi is beöltözünk!

Sok szeretettel várunk minden kicsit és nagyot június 1-jén szombaton 13.30-16.30 óra között a Göcseji Múzeumba, hogy közösen átélhessük, milyen lehetett gyereknek lenni akkor! 

Részletek

Dátum:
június 1.
Időpont:
13:30 - 16:30
Összeg:
640Ft - 800Ft
Program kategóriák:
, ,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.