Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.

Nőnek lenni akkor… – Finisszázs

2024. 

június 1. 16:30 - 18:00

2 400Ft - 3 000Ft
Nőnek lenni finisszázs Bódis Bettina énekesnővel

Egyszer minden jó véget ér. Búcsúzunk a Nőnek lenni akkor… című időszaki kiállítástól, amiben kilenc huszadik századi nőt mutattunk be a közönségnek, akik mertek nagyot álmodni, akik kiléptek férjük vagy családjuk árnyékából, hogy elérjék mindaz, amit elképzeltek.

A 16.30 órakor kezdődő program első felében a három kurátor – Béres Katalin és Erős Krisztina történészek, valamint Kiss Nóra néprajzkutató – búcsúzik a kiállítástól. Tárlatvezetésük során sorra veszik a hölgyeket, bemutatva azokat az érdemeket és izgalmas tulajdonságokat, amelyek a ma élő nőknek is inspirálók lehetnek.

A tárlatvezetést követően Bódis Bettina énekesnő koncertjén vehet részt a közönség, aki bájával és gyönyörű hangjával egy kicsit visszarepít minket a boldog békeidők korába. Könnyed sanzonok, kuplék és régi magyar slágerek lesznek a repertoáron.

Külön érdekesség, hogy ezen az alkalmon részt vesz valamennyi 21. századi nő, akik a január óta tartó Nőnek lenni akkor és most című kísérőprogram-sorozat díszvendége volt.

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Részletek

Dátum:
június 1.
Időpont:
16:30 - 18:00
Összeg:
2 400Ft - 3 000Ft
Program kategóriák:
,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.