Programok betöltése

« Összes program

  • Ez az program elmúlt.
Ismétlődő program Programsorozat: Nőnek lenni kiállítás kísérőprogramjai

Nőnek lenni akkor és most – Vendégünk Hegedüs Lilla jógaoktató, hangtálterapeuta

2024. 

május 25. 14:00 - 15:30

2 400Ft - 3 000Ft
Hegedűs Lilla hangtálterapeuta a Nőnek lenni akkor kiállításban

A Nőnek lenni akkor… című időszaki kiállításhoz január óta különleges kísérőrendezvényeket fűzünk. Ez alkalommal Hegedüs Lilla lesz a kurátorok vendége, akinek el kellett utaznia ahhoz a távoli Nepálba, hogy igazán magára találjon. Két diploma megszerzése után szakított az addig elképzelt karrierúttal, s nemzetközi kapcsolatok elemző – nyelvészből jógaoktató, tibeti hangtálterapeuta lett. A jóga, a keleten tanulhatott ősi bölcsességek és a tibeti hangtálak világa segített neki új mélységig repíteni egy más élet felé. 

Szívesen megtapasztalnád a hangtálak adta csodás élményt? Gyere el hozzánk a Göcseji Múzeumba! A jógamatracodat se hagyd otthon, hogy igazán kényelembe helyezd magad nálunk! Várunk!

Fontos információ…

A tárlatnak helyet adó kiállítótér befogadóképessége korlátozott, ezért az eseményen legfeljebb 25 fő vehet részt. Javasoljuk, hogy ha csatlakozni kíván a programhoz, akkor jegyét előre vásárolja meg online weboldalunkon, vagy személyesen a múzeum pénztárában.

Részletek

Dátum:
május 25.
Időpont:
14:00 - 15:30
Programsorozat:
Összeg:
2 400Ft - 3 000Ft
Program kategóriák:
,
Program címkék:

Helyszín

Göcseji Múzeum
Batthyány Lajos u. 2
8900 Zalaegerszeg
+ Google Térkép
Telefon:
+36 92 314 537

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek online értékesítése lezárult, vásárolni csak a helyszínen lehetséges korlátozott számban.